Λίγα λόγια για εμάς...

Είμαι εδώ για εσάς

Η Φιλοσοφία μας

Γνωρίστε την επιχείρησή μας

Η επιχείρησή μας δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2021. Μέσα σε ένα περιβάλλον μεταβαλλόμενο και εχθρικό ως προς τις επιχειρήσεις, εν μέσω μιας πανδημίας και με τις επιρροές της κρίσης ακόμη ζωντανές, κάναμε το πρώτο βήμα. Η γεφύρωση του χάσματος στον τομέα του ακινήτου και των οικονομικών είναι προφανής και εμείς είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε αυτή την ανάγκη. 


Ποιοι Είμαστε...

Κωνσταντοπούλου Μαρίνα

Κωνσταντοπούλου Μαρίνα
Κωνσταντοπούλου Μαρίνα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ευρύτερη περιοχής του Ναυπλίου. Σπούδασε στο 'Β Γενικό Λύκειο Ναυπλίου, όπου συνέχισε τις σπουδές της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, σπουδάζοντας Οικονομικές Επιστήμες. Διαρκείς εξειδικεύσεις. Ξεκίνησε την καριέρα της σε τραπεζικό κατάστημα της Θεσσαλονίκης, ενώ συνέχισε την απασχόλησή της στα λογιστικά και διοικητικά τμήματα εταιρειών της Μάλτας, όπου συνέχισε τη σταδιοδρομία της. Με την επιστροφή στην χώρα, η ώρα για το επόμενο βήμα της σταδιοδρομίας της ήρθε, με την ίδρυση της προσωπικής της εταιρείας. 

Γνωρίστε και τους Συνεργάτες μας

Peloponnesos-immo

Με πάνω από 20 χρόνια πείρα στο χώρο της μεσιτείας και των κατασκευών είμαι δίπλα σας 

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε